Вижте какво предсказа известна астроложка на Светлана Гущерова

Вижте какво предсказа известна астроложка на Светлана Гущерова

Известна астроложка предсказва бъдещето на Светлана Гущерова

От две години Светлана Гущерова се доверява на известна астроложка. В съветите на Мира Кунева се вслушва и любимият на бившата плеймейтка Християн. Двамата не правят и крачка без предварително да се посъветват със специалистката.

Advertisement:

Тя предсказала брака им и появата на тяхната първородна дъщеричка. Още преди да срещне Християн Гущеров, Светлана знаела описанието на бъдещия си съпруг. Мира Кунева й предсказала с точност как ще изглежда той. След като се запознала с Християн, Светлана веднага разбрала, че ще свърже живота си с неговия.

Advertisement:

Астроложката й предсказала, че ще зачене преди 12 юни. И това нейно предсказание се сбъднало с точност. Светлана заченала в деня на сватбата си, но разбрала благата вест след 5 дни.

Според предсказанията на Мира Кунева, в живота на Гущерови предстои още едно щастливо събитие. До края на тази година, най-късно в началото на следващата, Гущерова се забременее отново. Астроложката е категорична, че второто й дете ще бъде от мъжки пол.

Самата Светлана не крие, че двамата с Хриси вече работят по въпроса и се надява много скоро да го дари с втори наследник. По нейно настояване дъщеричката им носи имената на баба си и дядо си по бащина линия. Малката е с две имена. Тя се казва Анелия-Добромира.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading…

Източник: razkritia.com

Advertisement:
loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *