Цветанка Ризова слуша чалга на уше (Вижте как се забавлява в скъпарско заведение – Снимка)

Цветанка Ризова слуша чалга на уше (Вижте как се забавлява в скъпарско заведение – Снимка)

Цветанка Ризова слуша чалга на уше (Вижте как се забавлява в скъпарско заведение – Снимка) 2.5 (50%) 2 votes

Цветанка Ризова се забавлява с чалга, журналистката нарушава закона и пуши на закрито като комин

Advertisement:

Цветанка Ризова е сред най-честите клиенти на заведението „Булгар” собственост на задържаните в Испания богаташи Ветко и Маринела Арабаджиеви. То се помещава в техния хотел и е едно от най-скъпите в столицата.

Снимка: Ретро

Там храната е на баснословни цени като порция от риба тон се харчи за 31.90 лв., а такава от еленско филе струва 79.90 лв. Скъпотията обаче не притеснява водещата на коментарното предаване „Лице в лице” тъй като поне веднъж в седмицата вечеряла в шикозния ресторант.

Advertisement:

Ризова поръчвала само нискокалорични ястия като се стараела да не загуби тънката си фигура като наблягала само на изискани, но диетични блюда. Хранела се здравословно  и с вечерята не пропускала да се почерпи с чаша бяло вино. Но като заклета пушачка пушела цигара след цигара. Не й стигала една кутия на вечер. Макар според закона пушенето на закрито да е забранено.

Като на редовна клиентка любезните сервитьори веднага й предоставяли пепелник. В който журналистката гасяла фас след фас. Ризова е публична личност и трябва да е наясно, че поведението й трябва да е за пример, а не да гази правилата.

Край нейната маса винаги било оживено. Тъй като оркестъра винаги я поздравявал лично като й свирел на уше. Цветанка Ризова винаги е твърдяла, че е голям почитател хард рока, но често е забелязвана да се забавлява в клубове където на почит е балканския поп фолк.   Именно такъв е репертоара на музикантите в снобарското заведение на Арабаджиеви, предават от retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading…

Източник: razkritia.com

Advertisement:
loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *