Тежка перспектива: Тикват Петър Рачков в затвора за 8 години!?

Тежка перспектива: Тикват Петър Рачков в затвора за 8 години!?

На съд за държане и разпространение на забранени субстанции отива Петър Рачков, братът на водещия на „Като две капки вода“ Димитър Рачков. 

Това стана ясно, след като от Окръжната прокуратура в Бургас съобщиха, че Петър е привлечен като обвиняем миналата седмица. Според материалите по делото дрогата, открита у Рачков, е предназначена за продажба, а самият той е сочен за дилър.

Advertisement:

За това провинение, ако бъде признат за виновен, роднината на Митко Рачков може да отнесе от 2 до 8 години затвор, пише ежедневник.

Advertisement:

Петър Рачков ще трябва да плаща и солена глоба – от 5 до 20 хиляди лева. Очаква се процесът да започне до месец, след като бъде внесен обвинителен акт.

В момента Петър Рачков е на свобода срещу „подписка“. Той е арестуван последно през април миналата година. При изненадващ обиск в дома му ченгетата откриват четири пакетчета, пълни с равно количество амфетамини. Иззети са още наркотици, натъпкани из колата, както и течности в пластмасови бутилки, електронна везна и термометър, пише Пик.

Освен с дрога Петър Рачков има и други регистрации в досието си. През 2014 година е задържан заедно с 20-годишния Виктор Вучев за притежание на фалшиви долари.

Източник: bradva.bg

Advertisement:
loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *