Софи Маринова: Маги Халкваджиян ни подари почивка в Италия (Вижте повече)

Софи Маринова: Маги Халкваджиян ни подари почивка в Италия (Вижте повече)

Софи Маринова и Гринго работят за бебе

Софи Маринова и Гринго са прекарали уникален меден месец. Само преди около три месеца – на 24-и март семейството вдигна пищно тържество, за да отпразнува любовта си и това, че вече официално са семейство. На сватбата присъстваха над 300 човека – колеги, приятели и роднини на булката и младоженеца.

Advertisement:

По всичко личи, че гостите на тържеството са били доста щедри и семейство Давидови са получили много хубави подаръци. В специално интервю за репортерката на „На кафе“ Деси Цонева Софи и Гринго признаха как е минал медения месец. Те разкриха и още много подробности за личния си живот след сватбата.

„Уникално беше всичко. Мина много нормално“, споделя Гринго за медения им месец със Софи. „И честно казано, ходихме и до Солун, защото имахме подаръци от приятели на сватбата“, допълни г-жа Давидова. А сега Софи и Гринго заминават за Италия. Почивката там е подарък от продуцента Маги Халваджиян, който много обича страната и също всяко лято прекарва почивката си там. „Даже сега, юли, ще ходиме, от Маги Халваджиян, в Италия ще ходиме. Имаме доста почивки. Така че, тепърва започва медения ни месец“, похвали се Софка пред Деси Цонева.

Advertisement:

Певицата разкрива, че досега никога не й се е случвало някой да й подари почивка и вероятно никога не би й се случило, ако не е била сватбата.

Гринго признава, че програмата на съпругата му е толкова натоварена. Затова тя няма време да се прибере вкъщи и да сготви. Той си хапва навън и не се оплаква. И въпреки че не казва, Софи усеща, че Гринго малко й се сърди, затова, че все я няма вкъщи и не готви.

Софи обаче не крие, че когато има време, много обича да готви. Певицата е фен на българската кухня. „Мусака, сарми, ей такива неща… Питка мога да омеся една“, разкрива Софка кулинарните си възможности.

Маги Хлаваджиян подарява на Софи Маринова и Гринго почивка в Италия сн. Фейсбук

Софи разкрива още, че с удоволствие си е сменила фамилията от Каменова на Давидова, защото го е искала, но и за да зарадва Гринго. Певицата и любимият й мъж споделят също, че продължават да работят активно и за общи наследници.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading…

Източник: razkritia.com

Advertisement:
loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *