След месеци неволи, Мариана Векилска най-сетне се събра с…

След месеци неволи, Мариана Векилска най-сетне се събра с...

Advertisement:

Бившата тв водеща Мариана Векилска най-сетне взе сина си при себе си в Белгия. Журналистката е успяла да запише момчето в добро училище, близо до дома им и е наела квартира.
 
Досега Векилска живееше в дома на дъщеря си Габриела, докато се установи и събере някой лев за наемите.
 
Ексновинарката замина за Белгия преди половин година, оставяйки сина си в България при баща му – радиоводещия Симеон Колев. Според официалната версия Векилска е получила примамливо предложение от европейска институция, където годишното й възнаграждение ще е 120 000 евро. Запознати със ситуацията обаче твърдят, че Мариана не само не получава подобна заплата, но и е намерила работата си в последствие, пише "Галерия". 
 
Когато бившата водеща заминала за Белгия, все още нямала идея какво ще прави. Тя буквално избягала от България заради скандалите около интимния си живот и заживяла при дъщеря си. Плановете й били след като се установи, да изтегли и 14-годишния си син. Малкият Момчил трябвало веднага да започне училище, за да не пропуска година, като същевременно да ходи на уроци по нидерлански и френски.
 
Освен това, политиката за наемане на жилище в Белгия изисква 3-месечно предплащане на наем, както и специално одобрение, съобразно работната заплата на наемателя. Всичко това забавило идването на Момчил в Брюксел, но в крайна сметка нещата се подредили.
 
Векилска наела жилище в хубав квартал за 1000 евро на месец „студен наем“, предплащайки 3000 евро. Записала сина си в българското неделно школо „Пейо Яворов“ в Брюксел, а след като навакса с езиците, щял да започне в престижно профилирано училище.
 
Докато обаче всичко си дойде на мястото, цялата тежест паднала върху бившия й мъж Симеон Колев. В продължение на 3 години той се грижил за Момчил, тъй като Векилска се изнесла от общия им дом. Неотдавна Симо призна, че е започнал да получава паник атаки заради целия стрес, на който бил подложен. Сега, когато е далеч от сина си, едва ли ще му е по-леко.
 

Източник: blitz.bg

Advertisement:
Advertisement:
loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *