Щерката на Цеци Красимирова показа любимия си

Щерката на Цеци Красимирова показа любимия си

Наследницата на Цеци Красимирова показа любимия си

Дъщерята на Цеци Красимирова показа кой е мъжът до нея. Тя се появи на сватбата на майка си под ръка със своя любим. Джудит показа любимия си и в социалните мрежи. Провокирана от слуховете, че има връзка с колегата на родителката си Мариан Кюрпанов, тя показа на всички актуалното си гадже.

Advertisement:

Джудит има връзка с испанец. От снимката става ясно, че младежът е на нейните години. Щерката на Цеци Красимирова има още един повод да покаже любимия си. Тя хвана букета на майка си. Щастливата Джудит, която бе една от шаферките на сватба, се похвали в мрежата, че тя ще бъде следващата булка.

Advertisement:

Приказната сватба на Цеци Красимирова с канадския милионер Майкъл Струмейтис се състоя тази неделя. Двамата си казаха „Да“ в един от най-романтичните дворци край Барселона, който младоженецът нае специално за събитието.

Цеци Красимирова остави гостите си без думи. Моделката се появи с дизайнерската рокля с пера, изработена от Евгения Борисова. Повече от месец тя се занимаваше с изработката на роклята й. Но се наложи няколко пъти да прави корекции по нея, тъй като булката се оказа изключително претенциозна.

Младоженецът се венча с костюм на дизайнера Том Форд, който е негов личен приятел.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading…

Източник: razkritia.com

Advertisement:
loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *