Росен Плевнелиев носи на ръце тъща си (Майката на Деси на издръжка на зет си)

Росен Плевнелиев носи на ръце тъща си (Майката на Деси на издръжка на зет си)

Росен Плевнелиев носи на ръце тъща си (Майката на Деси на издръжка на зет си) 3 (60%) 1 vote

Експрезидентът с тъща за милиони, Лили Шопска пък със зет като мед

Advertisement:

Росен Плевнелиев се е уредил със златна тъща. Младоженецът е взел под крилото си майката на Деси. Приютил я в семейното жилище и не дава косъм да падне от главата й.

Колаж: ХотАрена

Лили Шопска поела изцяло да се грижи за бебето Йоан. Както и за по-голямата щерка на дъщеря си от предишната й връзка. Възрастната дама се нанесла в жилището на младото семейство още преди да се роди бебето.

Баба Лили все още не е на пенсионна възраст и затова ходи на работа. Но заради задълженията си към децата се ползвала с намалено работно време. Разликата в заплатата й поемал зетя. Като заедно с бившата синоптичка взели решение всеки месец да привеждат на майка й определена сума.

Advertisement:

Скоро в свое интервю Плевнелиев сподели, че обожава тъща си. Нарича я подреден човек и не крие, че я обича и й се възхищава. Освен това любимия зет  често я изненадвал с някой марков подарък. Я часовник ще й подари, я маркови перли или пък бутиков тоалет.

Съвместното съжителство с майката на половинката си изобщо не го притеснявало. Известен факт е, че семейството на бившия държавен глава живее в две съседни къщи. За Лили Шопска имало отделен вход, нейна спалня, кухня и санитарен възел, предават от hotarena.net. Изобщо не се налагало да натрапва присъствието си на младите.

Освен това Лили била много деликатен човек и избягвала да се засича със зетя. Виждали се когато се налагало да се грижи за бебето. А на Росен компанията й му била приятна и не спирал да я хвали навред.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading…

Източник: razkritia.com

Advertisement:
loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *