Родна тв водеща тъне в лукс в Доминиканска република (снимки)

Родна тв водеща тъне в лукс в Доминиканска република (СНИМКИ)

Репортерката на „Папараци“ Елизабет Методиева се отдаде на заслужена почивка в Доминиканска република. Устатата журналистка, за която неудобни въпроси просто не съществуват, се е настанила в един от най-тузарските комплекси и тъне в разкош. 

Преди да се отправи към поредното си екзотично приключение, тя информира приятелите си в социалната мрежа, че ще отсъства 10 дни и няма да отговаря на мобилните си телефони. Тогава не каза къде отива, но ден по-късно сподели снимки и редица сторита от луксозната си почивка.

Advertisement:
Advertisement:

Пред приятелки Елизабет се похвалила, че по цял ден дегустира местните коктейли и упорито се маже с масла, които да помогнат на естетсвения й загар, за какъвто мечтае цяла зима.

Остава загадка с кого отмаря на топло Бети – с приятели или пък в живота й се е появила нова любов. Тя избягва да коментира връзките си в публичното пространство. Последно медиите я свързаха с Борислав Комсийски, но никой от двамата не каза и дума по този повод. Оттогава името на водещата не е спрягано с други мъже

 

Advertisement:
loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *