Крушата не пада по-далеч от дървото: Ето как изглеждат децата на най-горещите мъже в света

Крушата не пада по-далеч от дървото: Ето как изглеждат децата на най-горещите мъже в света

Сигурно сте си задавали въпроса дали децата на любимите ни звезди приличат на тях? Днес ще ви покажем децата на най-горещите актьори на световното кино. Разглеждайки тези снимки, става ясно, от кого са наследили такава красота.

Ален Делон

Advertisement:

Актьорът от години е еталон в очите на жените. Неслучайно го наричат красавец. Своите гени Делон е предал на сина си Ален-Фабиен. Не е изненадващо, че с такава красива външност младият мъж е избрал за професия тази на модел.

Ален Делон

синът на Ален Делон

Алек Болдуин

Алек има няколко деца, а дъщеря му Ирландия Болдуин вече е звезда по телевизията. Благодарение на външния си вид, момичето често получава оферти да се снима във филми. Заслужава да се отбележи, че Алек има и по-малки деца и най-вероятно те също ще последват стъпките на баща си, избирайки актьорството.

Алек Болдуин

Ирландия Болдуин

Джуд Лоу

Поглеждайки към този известен актьор, малцина могат да си представят, че има три пораснали деца. Те изглеждат невероятно, а дъщеря му Ирис Лоу вече е подписала първия си договор с модна агенция. Не ѝ отстъпват по красотата и братята ѝ: Дилан и Парис.

Джуд Лоу

синът на Джуд Лоу

Advertisement:

дъщерята на Джуд Лоу

Джуд Лоу син

Клинт Истууд

Мнозина виждат сходството на известен актьор и режисьор със сина му Скот. Младият мъж е решил да следва стъпките на баща си и вече е филмова звезда. 

Клинт Иистууд

Скот Иистууд

Антонио Бандерас

Испанският актьор е известен с ролята си на Зоро. Той се счита за един от най-секси и привлекателните мъже в света. Не е изненадващо, че той и бившата му съпруга Мелани Грифит „успяха“ с такава красива дъщеря.

Антонио Бандерас

Дъщерята на Бандерас

Джони Деп

Звездата на „Карибски пирати“ има две деца от връзката си с актрисата и певицата Ванеса Паради. Сега наследниците на капитан Джак Спароу са доста пораснали. В допълнение, Лили-Роуз вече е на път да завладее световните подиуми.

Джони Деп

Лили-Роуз Деп

детето на Джони Деп

Източник: zajenata.bg

Advertisement:
loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *