Иван Христов: По-добър съм от Ирина, но като ми кипне…! (още разкрития)

Иван Христов: По-добър съм от Ирина, но като ми кипне…! (още разкрития)

Иван Христов е не само успешен бизнесмен, но и чудесен баща!

Продуцентът Иван Христов безспорно е и добър баща. Той е пример за това как успешно може да върви кариерата и бащинството. В момента Иван Христов, от „комплекта“ с Андрей Арнаудов, живее с бившата телевизионна водеща и настояща ресторантьорка Ирина Тенчева.

Advertisement:

Иван Христов се оказа по-сериозен и отговорен от очакваното

Съпрузите отглеждат общо четири деца. Тенчева има син и дъщеря от предишната си връзка-Спас и Вирджиния, а Иван Христов дъщеря Ава от брака си с Вихра Петрова. Иван Христов и Ирина имат и общо дете, сина си Самуил.

„Щастливи сме, когато сме заедно във всеки един момент“, споделя пред вестник „Телеграф“ гордият татко.

Припомняме, че Иван Христов имаше дълъг и болезнен развод с първата си съпруга, екс телевизионерката Вихра Петрова. А впоследствие двамата с Ирина сключиха брак през далечната 2014 година в Барселона.

Advertisement:

Тогава продуцентът открито призна, че тази решителна крачка е променила кардинално живота му. Откакто е с половинката си, Иван заряза алкохола, нощните заведения, лошите приятели и се хранел здравословно. И непрекъснато повтарял, че сега разбрал какво е това семейно щастие.

Той разкрива и какви са любимите им семейни занимания: „Най-много обичаме да пътуваме заедно. Това са прекрасни моменти, в които просто виждаме през техните очи нашите пътешествия и това е наистина страхотно. Изключително приятен отдушник на семейното напрежение са видеоигрите за нас“, обяснява той.

Продуцентът не крие, че от двамата родители той е по-търпелив, а по-строгия е съпругата му Ирина. „Аз съм по-добричкият. Обаче когато на мен ми писне, става много страшно. Но това много рядко се случва“, споделя още Христов.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading…

Източник: razkritia.com

Advertisement:
loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *