Гримьорът на Лили Иванова трепери над нея

Гримьорът на Лили Иванова трепери над нея

Гримьорът на Лили Иванова прави и невъзможното никой да не я притеснява

Гримьорът на Лили Иванова трепери над нея. От години примата на българската естрада се доверява не само за сценичния, но и за ежедневния си грим, на известния гримьор Кирил Чалъков. Най-малко пет пъти месечно изпълнителката посещава салона му.

Advertisement:

Публична тайна е, че тя има фобия от почитателите си. Лили Иванова се страхува да не се окаже в нелепа ситуация – феновете й да я снимат без грим. Но дори и с грим, тя често отказва снимки с почитателите си. Изпълнителката разрешава да бъде снимана единствено от професионални фотографи, защото знае, че след това фотосите й ще бъдат старателно обработени с фотошоп.

Advertisement:

Салонът на Кирил Чалъков е под постоянно наблюдение от най-големите фенове на естрадната прима. Докато джипът й паркира, пред салона вече се е събрала цяла тълпа. Лили Иванова е поставила ултиматум на любимия си гримьор, че ако не й осигури комфортен престой в салона си, тя ще се откаже от неговите услуги.

Кирил Чалъков е известен с това, че има малко, но подбрани клиентки. За разлика от по-младия си конкурент, той не влиза в личното пространство на клиентките си и не злослови по техен адрес.

От страх, че може да загуби примата, от няколко седмици той влиза и в ролята на телохранител. Чалъков заплашва феновете на певицата не само с полиция, но и с физическа саморазправа, ако доближат салона му, пише Марица.бг.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading…

Източник: razkritia.com

Advertisement:
loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *