Бареков ни го каза в очите: Лъжат българина!!! Средната заплата у нас е 10 пъти по-ниска от ЕС!

Бареков ни го каза в очите: Лъжат българина!!! Средната заплата у нас е 10 пъти по-ниска от ЕС!

Николай Бареков разкри поредната жестока истина за държавата ни!

Евродепутатът Николай Бареков разтърси мрежата с истината за жестоката действителност в България, пише „Разкрития“. А именно, че средната заплата у нас е 10 пъти по-ниска в сравнение с тази в останалите европейски държави.

Advertisement:

Ето какво още заяви Бареков:

„Неолибералните представители от ГЕРБ, ДПС, Радан Кънев, БСП лъжат българина, че ниската производителност на нашия труд е основание за ниските заплати. Това е нагла ЛЪЖА!

Българската средна заплата е 9 -10 пъти по-ниска от средната в Люксембург и скандинавските държави и 7 пъти по-ниска от Германия, Австрия и Франция.

Advertisement:

Средната производителност на труда на българския работник е само 2 до 4 пъти по-ниска и то по вина на чорбаджиите, които не осигуряват нужните условия за труд!

Българинът е подценен и обидно ползван за роб! Има възможност незабавно заплатите на българските работници да се вдигнат с 50%, но това ще стане за сметка на бруталните печалби на олигарсите.

Това се отнася за всички – индустрия, инженери, миньори, шофьори, медицински сестри. В Германия и Люксембург бизнесменът дели печалбата с работника.

В България печалбата и милионите са за чорбаджията, а за наемния работник е мизерията. Затова три милиона способни българи обезкървиха нацията и отидоха на Запад – за достоен живот и нормални човешки доходи!

Подкрепете ме в тази война с незаслужено богатите и за европейски жизнен стандарт на българите!“, призова Николай Бареков.

Източник: bradva.bg

Advertisement:
loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *